Have an account? Sign in or Sign up

Услуги

 

Ние предлагаме…

1

Почивки и екскурзии в чужбина

Изберете мечтаната дeстинация от широка селекция от разнообразни и интерактивни екскурзии в страната и чужбина. Предлагаме почивки и екскурзии в над 60 държави.

2

Самолетни Билети

Оперираме с онлайн резервационни системи, които гарантират бърз и лесен достъп до самолетни билети за желаната от вас дестинация.

3

Хотели в България

България е известна с  разнообразното богатство на природни феномени. Насладете се на планински пейзажи и черноморски курорти в желаното от вас място. Предлагаме всевъзможни опции за настаняване – от бюджетни хотели до луксозни спа комплекси.

4

Хотели по цял свят

Картотеката ни съдържа богато разнообразие от хотели. От уютни семейни планински хижи до петзвездни all-inclusive комплекси. С персоналния ни подход към всеки един клиент ние ще се погрижим вашето настаняване да съответства на Мечталата  почивка.

5

Организирани  Мероприятия

Екипът на “Витоша Травъл” ще се погрижи за цялостната организация и изпълнение на желаното от Вас корпоративно мероприятие. Предлаганите от нас услуги включват: бизнес-пътувания и хотелски резервациии, конгресни мероприятия, семинари, симпозиуми, тиим билдинги и корпоративни тържества.
Доверете се на широкия спектър от предлаганите от нас услуги за безпроблемно и успешно провеждане на желаното от Вас  бизнес мероприятие.

6

Рент-а-кар и други транспортни услуги в страната

Спестете време и средства като използвате транспортните ни услуги. Наемете автомобил по ваш избор, за да направите почивката си по-пълноценна.