Have an account? Sign in or Sign up

За Нас

“Витоша травел” – ОСТАВЕТЕ ОСТАНАЛОТО НА НАС!

about-img1
Компанията “Витоша Травел” е една от най – бързо развиващите се туристически агенции на пазара. Благодарение на широкия спектър на предлаганите от нас услуги в България и извън страната можем да превърнем всяко ваше пътуване в незабравимо изживяване!

От вас се иска само повод – екскурзия, семейна почивка, меден месец, сватбено пътешевствие, еко туризъм или търсене на приключения на уникални локации. Оставете останалото на нас! “Витоша Травел” ще се погрижи за комфорта и качеството на вашето пътуване, настаняване и престой!

1

Присъствието ни на повечето онлайн платформи, позволява да сме мобилни и с лекота да асистираме на клиентите ни с интернет базирани резервации, както и да гарантираме бързото и качествено обслужване.

“Витоша Травел” сътрудничи с най – големите туроператори в локален и световен мащаб, предоставяйки на всеки клиент възможност за богат избор що се отнася до дестинациите и ценовите категории. Политиката ни се базира върху специално отношение към всеки един пътешевственик, тъй като за нас е важно да на намерите това което търсите!